Csapatok bemutatkozása

A csapatkapitányok és a műsorvezető

A Nagy Vagy - Aktív Magyarország Kupa műsorvezetője Abaházi Csaba

A csapatkapitányok:

Fehér csapat - Tóth Janka
Piros csapat - Kőnig Anna
Kék csapat - Somhegyi Krisztián
Zöld csapat - Böjte Dave
Fekete csapat - Kocsis Lilkó
Sárga csapat - Esztergályos Patrik

Fehér csapat


1. elődöntő
Szihalom

2. elődöntő
Tompa

3. elődöntő
Győr

Piros csapat


1. elődöntő
Székesfehérvár

2. elődöntő
Kimle

3. elődöntő
Csenger

Kék csapat


1. elődöntő
Oroszlány

2. elődöntő
Budapest, III. Medgyessy Ferenc Általános Iskola

3. elődöntő
Hajdúszoboszló

Zöld csapat


1. elődöntő
Budakeszi

2. elődöntő
Debrecen

3. elődöntő
Isaszeg

Fekete csapat


1. elődöntő
Szentendre

2. elődöntő
Bábolna

3. elődöntő
Esztár

Sárga csapat


1. elődöntő
Budapest, VIII. Örömhír Általános Iskola

2. elődöntő
Ráckeve

3. elődöntő
Kazincbarcika

1. elődöntő

Fehér csapat - 1. elődöntő

Szihalom

Deák Laura bemutatkozása

Deák Laura 10 éves 4.osztály

Kimagasló eredményei: Versmondó verseny 2. hely, Rajzverseny, Nyelvész verseny, Matematika verseny

Kimagasló teljesítmény: természet, rajz, technika

Esemény amire büszke vagyok: Deák Olivér a bátyám aki jelenleg a Balmazújvárosi FC csapatát erősíti mint kapus. Szeretek a meccseire járni és szurkolni.

Ragány András bemutatkozása

Ragány Andrásnak hívnak a Szihalmi Általános Iskola és AMI-ban tanítok 30 éve. Földrajz, testnevelés szakot végeztem az Egri Eszterházy Károly Főiskolán. Nagyon sok sportot kipróbáltam: versenyszerűen röplabdáztam, kipróbáltam a  labdarúgást, asztaliteniszt, teniszt, kosárlabdát. 15 évig voltam ifjúsági labdarúgó csapatnál edző. Nagyon szeretek sportolni és tanítani a felnövekvő generációt. 

Turbucz Szofi bemutatkozása

Turbucz Szofi 12 éves 7. osztály

Mind a 6 osztályt kitűnővel végezte. Kiváló a sport teljesítménye.

Gárdonyi Géza Szépkiejtési verseny 3. hely

London Bridge Országos Angol Verseny 5. hely

Matematika verseny 3. hely

Dudás Zita bemutatkozása

Magamról: mindig szerettem a mozgást, mindet szívesen kipróbáltam ami sport. Mégis a leginkább a táncban találtam meg az örömömet a személyiségemet. Iskolás koromban tagja voltam kézilabda és kosárlabda csapatnak is. Majd öttusázni jártam. Ezt követte a balett, jazz-balett és modern tánc. 2-3 évet töltöttem ezzel majd újabb. 2 évet hip-hop tánc tanulással a Zoltán Erica tánciskolában. Más területen is megmérettem magam, mint a néptánc, latin és a Zumba. Legutóbbi lett egyben jelenlegi legfőbb tevékenységem is. Nagyon szeretek csapatban dolgozni, együtt sportolni és eredményeket elérni, sikerélményhez juttatni a gyermekeket és megszerettetni velük a mozgást.

Pásztor Gabriella bemutatkozása

A Szihalmi Általános Iskola és AMI intézményvezetőjeként indulok a csapattal. 48 éves vagyok. Szereztem néhány diplomát emellett aerobic sportoktatóként is végeztem. A mozgás és a sport lételemem. 20 évig versenytáncoltam, azóta görkorizok, pingpongozok, lövök és minden nap futok. 

Egész családom sportol, kisebb lányom élsportoló, igyekszem lépést tartani vele. Egyrészt azért szerettem volna a csapat tagjai közé kerülni, hogy élő példával járjak elől, másrészt pedig semmiképp nem hagynám ki a Nagy lehetőséget. Iskolánkban fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek megszeressék a mozgást és szükségletükké váljon. A Nagy Vagy remek alkalom erre.

Balogh Levente bemutatkozása

Balogh Levente 10 éves 5. osztály

Barátságos, könnyen ismerkedik, alkalmazkodó típus és mindenben a győzni akarás jellemzi, jó akar lenni akármiről is legyen szó. Amire lehetősége nyílik azt kipróbálja, legyen az éneklés, versmondás, sport , egy különleges étel. Kyokushin karatézott, 8 évesen részt vett az Orosházán megrendezésre kerülő 100x1minute fighton és volt versenyen is. De a koronavírus miatt abba kellett hagyni.

Richter Csaba bemutatkozása

Richter Csabi vagyok, az örökmozgó történelem-, s hamarosan magyartanár, aki kedvenc aktivitása, a tisza-tavi kenuzás közben is digitális élménypedagógiai megoldásokon töri a fejét! Iskolánk médiamindeneseként az online megjelenésünkért felelek. Ezért kissé szokatlanul érzem most magam itt, a kamera másik oldalán, de mivel a humor és a játék a lételemem, az itt látható akadályok nem jelenthetnek számomra problémát!

Szűcs Tamás bemutatkozása

Szűcs Tamás 7.osztály 13 éves

3 éven keresztül karatéztam, narancs színű övet szereztem. Szabadidőmben labdarúgásra járok. Rendszeresen végzek kézi súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatokat, kedvencem a húzódzkodás.

Szűcs Ágnes bemutatkozása

Szűcs Ágnes 12 éves 7.osztály

Kimagasló Tanulmányi Eredmény

Különleges képesség Rajz, Versenyeken 3. 2. helyezés

Kimagasló teljesítmény Sportban: zumba, tánc, karate

Mecs Zsombor bemutatkozása

Mecs Zsombor 10 éves 4. osztály

Rendszeresen részt vesz Játékos Sportversenyeken. Kedvence a labdarúgás.

Nagyon szeret biciklizni, már körbe tekerte a Balatont.

Piros csapat - 1. elődöntő

Székesfehérvár

Bálványos Nóra bemutatkozása

Bálványos Nóra vagyok, a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola 4. osztályos tanulója. Nem sportolok versenyszerűen, de nagyon szeretem a sportos tevékenységeket. Szabadidőmben legszívesebben görkorizok vagy trambulinozok. Kedvenc tantárgyam a testnevelés, de rajzórán is jeleskedek: szép, igényes műveket alkotok. Matekból dicséretes ötös lettem tanév végén.

Kovács Áron bemutatkozása

Kovács Áron vagyok, 10 éves, a Vasvári Pál Általános Iskola tanulója 4. osztályos tanulója. Barátaim szerint céltudatos, kitartó és barátságos fiú vagyok. A tanulás mellett a sport tölti ki minden szabadidőmet, de ezt cseppet se bánom! Heti 5 alkalommal járok öttusa edzésre a Volán Fehérvár Öttusa Szakosztály elit versenyzője vagyok. Leutóbbi elit bajnokságon 5.helyezést értem el, a nyári országos bajnokságon pedig a 20. lettem. Nagyon büszke vagyok az eredményeimre!

Howard Benjámin bemutatkozása

Howard Benjámin vagyok, 13 éves, a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola 8. osztályos tanulója. Eredményeim: 1. helyezés 6.osztályban a városi német verseny csapatával, a 7.osztályt kitűnő tanulmányi eredménnyel zártam, nevelőtestületi dicséretben részesültem.
Sporttevékenységeim:
- karate (régen),
- jelenleg a kung-fu küzdősportot tanulom,
- nagyon szeretek tollasozni,
- szívesen veszek részt csapatversenyeken.
Egyéb:
- folyékony, anyanyelvi szintem beszélem az angol nyelvet

Panda Johanna bemutatkozása

Panda Johanna vagyok, 12 éves, a Vasvári Pál Általános Iskola 6. osztályos tanulója. Kedvenc tantárgyam a testnevelés. 2 éve kezdtem el a fehérvári Alba Öttusa Sportegyesületnél az öttusát. Jelenleg 3 számba: úszás, futás és lövészetre járok, heti 7-8 edzésem van. A nyári versenyszezonban a Béres kupa több versenyén is indultam: U13 egyéniben és mix váltóban, valamint úszásban és futásban. Legjobb eredményem mix váltó futásban a 2. helyezés. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal a városban sétálni. Testnevelő tanár szeretnék lenni, ezért igyekszem a tanulásra is odafigyelni.

Köllő Dominik bemutatkozása

Köllő Dominik vagyok, a Vasvári Pál Általános Iskola 5. osztályos tanulója. Iskola után a délutánokat az uszodában töltöm, mely számomra nem csak sport, hanem kikapcsolódás is. Mellúszásból állítólag profi vagyok, országos 6. helyezett (de ezzel csak a szüleim és az edzőm foglalkozik, én csak a lányok miatt járok edzésre). Kedvenc tantárgyam a tesi. Eddig minden évben indultam a diákolimpián, ahol mindig dobogós helyen végeztem. A sport a mindenem! Ami különleges képességem, hogy profi szintem művelem a szelektív hallást és az ártatlan arc ábrázolását. A lányok és a felnőtt nők is imádnak, mindig azt mondják, hogy cuki vagyok! Nem értem őket…?! Anyukámnak is a drága egy szem fia vagyok! Köszönöm a figyelmet!

Straubingerné Utasi Éva bemutatkozása

Straubingerné Utasi Éva vagyok, 39 éves, a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola alsós tanító nénije. Jelenleg 4. osztályban tanítok. A versenyre való jelentkezést én szorgalmaztam a kollégáim és az iskolavezetés felé, akik azonnal segítségemre siettek a jelentkezéssel kapcsolatos teendőkben. Úgy gondolom, hogy ezután a nehéz pandémiás időszak után (mellett) a gyerekeknek minél több élményre, feltöltődésre van szüksége, mely az egészséges testi, lelki és szellemi fejlődésükhöz elengedhetetlen, valamint nagyszerű lehetőség a csapatépítésre. Ez a játék lehetővé teszi, hogy egy kicsit a gyerekekkel kimozduljunk, és mi pedagógusok is, a gyerekek hihetetlen mennyiségű energiáiból töltődni tudjunk! Azt hiszem nem csak ők vehetnek példát rólunk, hanem rengeteget kell tanuljunk a gyerekek küzdeni akarásából, kitartásából! Amikor időm engedi, szeretek futni, és sportolni edzőteremben. Szeretek nagyokat kirándulni a családommal! Amire a legbüszkébb vagy, hogy édesanya vagyok. Két gyönyörű gyermek édesanyja, akik számomra a legfontosabbak a világon. Értük élek, bearanyozzák életem minden percét. Amellett, hogy édesanya, feleség is vagyok. Egy olyan férfi oldalán lehetek feleség, és édesanya, aki maximálisan támogat a munkámban, és az élet minden területén. Számomra a családom a legnagyobb teljesítmény!

Sénig-Molnár Judit bemutatkozása

Sénig-Molnár Judit vagyok, 34 éves, a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola felsős tagozatának testnevelő tanára. Már gyerekkoromban is szerettem sportolni és igyekeztem mindenben kipróbálni magam. Legközelebb a labdajáték állt hozzám, abban is a kézilabda, és ez a szenvedély már 20 éve tart. 3.éve foglalkozom a gyerekekkel tanárként és edzőként is. Számomra a sport testi-lelki felüdülés, és szeretném, ha ezt a gyerekek is megtapasztalnák és ezért választottam ezt a pályát.

Karsai Bence bemutatkozása

Karsai Bence személyi edző vagyok. Valamikor én is a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola diákja voltam, nagyon szép emlékek kötnek az iskolához. Unokahúgom jelenleg az iskola 3.osztályos tanulója. Tíz éve töltöm a mindennapjaim a nekem bizalmat szavazó vendégeim mellett egy székesfehérvári edzőteremben. Edzéseimen figyelembe veszem, hogy minden embernek különböző adottságai vannak, és ennek függvényében állítom össze az edzésterveket. Fontosnak tartom, hogy az edzésmódszereim naprakészek legyenek, ezért rendszeresen látogatom a különböző workshopokat és szakmán béli továbbképzéseket. Ha fejlődni és mozogni vágysz, keress meg bátran!

Nagy-Dobondi Eszter bemutatkozása

Nagy-Dobondi Eszter vagyok. Szüleimmel és két testvéremmel a Vértes lábánál, Gánton élünk. Hétvégenként sokat kirándulunk, túrázunk, természetszeretetem innen is ered. Több alkalommal voltam barlangban is. Versenyszerűen karatézok, tagja vagyok a Fehérvár Karate Akadémia sportegyesületnek, amelynek köszönhetően több sikeres eredményt értem már el. Szabadidőmben sokat biciklizek és lovagolok. Céljaim között szerepel, hogy további sikereket érjek el a karatéban és minden álmom, hogy legyen egy saját lovam, mint apukámnak.

Czibor László bemutatkozása

Czibor László vagyok, 39 éves. Három gyermek boldog édesapjaként élem az életem Székesfehérváron. Egy multinacionális vállalatnál dolgozom mérőeszköz felügyelőként. Szabadidőmben rengeteget kirándulunk, rendszeresen eljárok futni. Hobbim a horgászás.

Kék csapat - 1. elődöntő

Oroszlány

A csapat bemutatkozása

Csapatunk 3. éve vesz részt a Nagy Vagy szárazföldi versenyén. Egy 3. és egy 4. helyezésünk van. A csapatban 2 tanuló mindkét előző évadban szerepelt, a többieknek ez lesz az első játékuk.

- Nagy Georgina Zoé 2. osztályos: mazsorettezik
- Turán Benett 4. osztályos: rendszeresen úszik
- Áncsák Kiara Manna 5. osztályos: karatézik. Jó tanuló jó sportoló díj várományosa
- Balázs Mirabella 7. osztályos: több éve csapattag, nagyon szépen rajzol
- Cséri Máté 8. osztályos: kosarazik
- Pintér Balázs 8. osztályos: kosarazik, amerikai focizik
- Felnőttek: Balogh Barbara, Lovrity Ingrid: pedagógusok
- Tóth Péter, Balázs Gyula: apukák

Zöld csapat - 1. elődöntő

Budakeszi

Juba Eszter bemutatkozása

Név: Juba Eszter

Kor: 36 év

Kimagasló teljesítmény sportban: 

- Judo  -MEFOB 3. helyezés (2005),

 - Magyar Torna Szövetség-  step aerobic csapat ,Magyar bajnoki cím (2006)

Speciális tevékenység:  pinyátákat készítek  (édességgel töltött kartonfigurák, melyeket szét kell verniük a gyerekeknek, szülinapi zsúrokon)

Amire büszke vagyok: a 4 gyönyörű gyerekem.

Gombás Villő bemutatkozása

Név: Gombás Villő

Kor: 10 év

Osztály: 4.C

Kimagasló tanulmányi eredmény: kitűnő tanuló , 6 tantárgyi dicsérettel.

Kimagasló sportolói teljesítmény: korábban ritmikus gimnasztikára aztán gyerekfitnessre és rúdtánc fitnessre járt, most hip-hop táncot tanul és nyáron falat mászik, télen síel .

Kimagasló teljesítmény a művészetben: fazekas szakkörön gyönyörű vázákat készít, rajzolni tanul, fest, verset ír, és segít az anyukájának pinyátákat készíteni.

Amire igazán büszke: az énekhangja

Gombás Vince bemutatkozása

Név: Gombás Vince 

Kor: 7 év

Osztály: 2.D

Kimagasló iskolai teljesítmény: angol nyelvi osztályban tantárgyi dicséretet kapott

Kimagasló teljesítmény sportban:  focizik, síel és mesterien ugrik szaltót a trambulinban

Különleges tevékenysége: saját bevallása szerint neki egy beépített  lego füzet van a fejében és abból csodákat képes építeni, legyen az jármű, robot, vagy az iskolai versenyre maga Széchenyi Lánchídja

Amire büszke: hogy a 3 éves kishúgát megtanította szaltózni

Pataki Judit bemutatkozása

A Budakeszi, Széchenyi István Általános Iskola testnevelője, egy fiú gyermek anyukája vagyok.

Sportos családban élük, én egy szenior úszócsapattal edzek rendszeresen, férjem és fiam az Építőkben kajak csapatának tagjai, versenyzői. 

Testnevelői feladataim mellett a Vasas- Pasaréti Síiskola síoktatója vagyok. 

Büszke vagyok arra, hogy hat éven keresztül a Vasas Síszakosztályának Alpesi Utánpótlás csapatát edzhettem és ebből 5 alkalommal, kolléganőmmel közösen a csapatot Magyar Kupa győzelemre vittük. 

Vereckei Dóra bemutatkozása

Születési dátum: 1970.február 15.

Vereckei Zsófia édesanyja

Munka: senior értékesítési manager

Jellemzés:

Világ életemben sportoltam. Kézilabdáztam, kosaraztam, s a nagy szerelem, s a hosszú sportpályafutás a röplabda köré fonódik. Kb. 20 éven keresztül űztem ezt a sportot, s még a mai napig is, ha pályát látok, pl strandon, azonnal játszani kezdek, ha a lehetőségek engedik.

Sokat jártam kondi terembe, fittness edzésekre, ahol soksor heti hatot edzettem, nem éreve a fáradtságot.

Úsztam is versenyszerűen, ami a víz szeretetemet alapozta meg.

Férjem, Zsófi apukája NBI-es kosaras volt, így a egész család lételeme a sport. 

Manapság inkább futok, ami adódik a covid szabta korlátoknak, ám hamarosan újra visszamegyek a kondi terembe.

Talán a korom papíron fura ☺, de ezt egyáltalán nem érzem szerencsére.

Nagyon sokat kaptam én is a sporttól, hiszen a kitartást maximálisan ennek számlájára írom.

Labdajátékokban általában erős vagyok, illetve talán még ügyességi játékokban is.

Azért is jelentkeztünk ebbe a versenybe, mert fontosnak tartjuk, hogy ez az élmény, ez a fajta időtöltés, s testi, lelki épülés, töltődés minél több emberhez jusson el, s mi is meg tudjuk magunkat mérettetni egyben.

Annyira nem fontos, de mivel dolgoztam elég sokáig ezen a produkción, így tudom azt, hogy mekkora elhivatottság, milyen sok munka egy ilyen verseny, produkció megszervezése, s hogy mekkora élmény ez a gyerekeknek, iskoláknak, családoknak, ami szenzációs, s hatalmas erőt tud adni a célok eléréséhez.

Vereckei Zsófia bemutatkozása

Vereckei Zsófia (Zsozsó)

Születési dátum: 2011.március 24.

Osztály: 4.c.

Jellemzés:

Zsófi egy nagyon aktív, életvidám kislány, aki életében mindig is nagyon fontos volt a sport.

4 éves kora óta próbálgatja a sportokat.

Úszás, balett, Ritmikus Gimnasztika, tánc, akrobatikus rock’ roll, lovas torna, lovaglás, s most akrobatikus fittness.

Lételeme a versenyzés is, így a sport mit sem ér versenyek, megmérettetések nélkül.

Nagyon gyors, s fiúkat meghazudtoló módon végzi el a tesi óra feladatait is.

Ha nyaralunk, sport, ha vendégségben vagyunk, sport, ha bármi is, bárhol is, sport ☺. Azt hiszem, enélkül ő már nem tudná elképelni az életét.

Ez nem a testi dolgok miatt fontos számára, hanem ez az, ami kikapcsolja őt, s szellemileg felfrissíti, s kap a sporttól egy rendet, rendszert, s kitartásra tanítja őt.

Eddig háziversenyeken érte el jó eredményeket, s jelenleg készülnek nagyobb versenyekre a mostani egyesületével, a Marcipán SE-vel, ahová hetente kétszer jár Herceghalomra.

Nagyon szeretné folytatni a rock’roll-t is, amihez fiú párt keres, mert azt párosban szeretné folytatni.

A tanulásban van most hová fejlődnie, de vannak példeképei, s hatalmas elhatározásának, s akaraterejének köszönhetően nagyon szépen fejlődik, s szinte nem telik el nap, hogy ne szorgalmizna, amire nagyon büszke.

Nagyon szeretné magát megmérettetni, s jelentkezni egy 8 osztályos gimnáziumba, s még az sem rémiszti el, hogy tudja, hogy nagyon kevés gyereket vesznek fel. Azt mondja, maximum tanul ebből is, s megmérettetik.

Szorgalmas, s nagyon akarat erős kislány.

Maximálisan csapatjátékos, társaira különösen odafigyel, s segít nekik.

Kosztolánczy György bemutatkozása

Kosztolánczy György vagyok. Budakeszin élek a családjaimmal. A Szia angoltagozatán 4. osztályba járok. Az egész családom sportol, így én is ebbe nőttem bele. Jelenleg aktívan Judozok és falat mászok, de úsztam és fociztam is egy ideig. Minden extrém sport érdekel, szeretem a kihívásokat. Nagyon várom már, hogy a Nagy Vagy-ban is kipróbálhassam magam. 🙂

Fekete csapat - 1. elődöntő

Szentendre

Grimm Bettina bemutatkozása

10 éves. 4.c. osztályos, kitűnő tanuló! Precíz, szorgalmas, tökéletességre törekvő. Rockyzik a Pink panthers egyesületben, mellyel csapatban több versenyen is részt vett. Szerepelt egy tv interjúban, mint az iskolája tanulója. Imád rajzolni és imádja az állatokat.

Grimm József Péter bemutatkozása

Grimm Bettina apukája, 42 éves. Sportos, szeret barkácsolni, a kertben foglalatoskodni.

Szabó Kristóf Dénes bemutatkozása

10 éves, 4. b osztályos kitűnő tanuló, rendszeres induló Bolyai és más matek és magyar versenyeken. 4. éve igazolt focista a Dunakanyar SE-ben, az U13-mal edz és a mérkőzéseken is feljátszik oda. Ügyes más sportokban is, előre - hátra is tud szaltózni. Trombitán játszik, szépen fest és rajzol. Amire nagyon büszke, hogy idén nyáron 6 méteres szikláról szaltózott bele a tengerbe.

Molnár Emily bemutatkozása

12 éves 6. c osztályos, kitűnő tanuló, 5 tantárgyból dicséretes. Iskolai szavalóversenyt is nyert.  Gyönyörűen zongorázik és imád tortákat sütni. Amire nagyon büszke, hogy bár még versenyen nem volt, az Iron Swimnél úszik.

Molnárné Majoros Éva bemutatkozása

Molnár Emily édesanyja, 38 éves Testnevelő - gyógytesnevelő tanár. Két éve az Izbégi Általános Iskolában tanít. Három gyermek (5,10,12 éves) édesanyja. A sport már gyermek kora óta jelen volt az életében. Főleg az úszás terén ért el jobb eredményeket, ez a vonal kísérte végig eddigi életét. Jelenleg is úszást oktat, mellette személyi edző és zumba oktató is.

Jani Bálint bemutatkozása

12 éves, az Izbégi Általános iskola 6. c. osztályos tanulója.

Kedvenc tantárgya a testnevelés után a matematika. Rendszeresen vesz részt Bólyai matematika versenyeken. Versenyszerűen triatlonozik már 4 éve, többszörös terepduatlon országos bajnok.

Szereti az extrém sportokat. Nyáron sziklát mászik és hegyi kerékpározik, télen falat mászik, snowboard-ozik. Szabadidejében szívesen rollerezik skate parkokban.

Amire büszke lehet: Már több alkalommal teljesítette a BRM kerékpáros túrasorozat 200km-es távját, melynek ő a legfiatalabb hazai illetve horvátországi teljesítője.

Alpár Levente bemutatkozása

Jani Bálint nevelőapukája, 49 éves. 

 Foglalkozás: Épületgépész, automatizálás.

Hobbija: Sport. Kerékpározás, síelés, snowboard, sziklamászás, magashegyi túrázás, hegyi kerékpár, terepfutás, triatlon, evezés, szinte bármi, ami mozgás.

Egy lassanként szenvedélyévé váló dolgot még nem említettünk. Ez az ultratávú kerékpározás. Már háromszor teljesítette többek közt a Párizs-Brest-Párizs 1200km-es teljesítménytúrát, mely a világ legelső kerékpárversenyének mai változata.

Balogh Lili bemutatkozása

14 éves, 8/b osztályos tanuló. A 7. évfolyam végén dicsérő oklevelet kapott kitűnő tanulmányi eredményéért.

Több tanulmányi versenyen is részt vett, utoljára a Zöldokos Kupán. A résztvevők a környezettudatos életmódra hívták fel a figyelmet.

Lili évek óta az akrobatikus rock and roll táncot űzi. Számos hazai versenyt követően részt vehetett Krakkóban a világbajnokságon, ahol Junior páros formáció kategóriában 8. helyen végzett.

Stefanek Hunor bemutatkozása

14 éves 8.c osztályos tanuló. Minden mozgásformában nagyon ügyes és kitartó.

Az UTE Judo szakosztály serdülő korcsoport versenyzője. Idén Egerben az ifjúsági B kategóriában országos bajnok lett! 

Vrskovetz Anita bemutatkozása

42 éves, 4 gyerekes anyukaként dolgozik az Izbégi Általános Iskolában, mint testnevelő. Hobbija a sport, főképp a lovaglás, az atlétika. Szeret túrázni, utazni. Szeretné átadni a mozgás örömét, példát mutatva tanítványainak, gyerekeinek egyaránt. 

Büszke a sport tekintetében fiatalabb korában elért atlétikai eredményeire  (futóversenyeken, magasugrásban), kézilabdás múltjára és a lovas balesetei túlélésére, jelenlegi visszatérésére.

Imádja a versenyhelyzeteket, kitartóan küzd a végletekig, ahogy azt a nagycsaládos élete is mutatja.

Sárga csapat - 1. elődöntő

Budapest VIII. kerület, Örömhír Általános Iskola

Bakos Norbert bemutatkozása

Iskolai sakkverseny 1. helyezett

Rendszeresen sportol, focizik

Korosztályában a Fradi színeiben bajnokságokon vesz részt

iskolai matematikai verseny 1. helyezett

Ügyesen zsonglőrködik

szabadidejében szívesen foglakozik zenével, hallás után a dalokat lejátsza zongorán

Jeles tanuló

Temesi Adrienn bemutatkozása

15 éve tanítok természettudományokat, jelenleg hatodikos osztályfőnök is vagyok.
Szeretek sportolni, játszani, versenyezni és nyerni.:) A szabadidőmben szívesen olvasok, szeretek moziba, színházba járni, sorozatokat nézni, kirándulni, stratégiai társasjátékokat játszani.
Nagyon jò lehetőségnek tartom az ilyen alkalmakat, amikor a tanárok a gyerekekkel, szülőkkel együtt, csapatként küzdenek.

Fehér József bemutatkozása

1977.03.19. születtem Budapesten. Kiskoromtól kezdve része volt az életemnek a mozgás. Táncoltam és sokat sportoltam. A labdajátékoktól egészen az atlétikáig sok sportágban kipróbáltam magam. Végül az extrém sportnak lettem szerelmese. BMX és a gördeszka lett az élet stilusom. Mára teljesen vissza engedtem és nagy ritkán veszem magam rá, hogy mozogjak. Ugyan akkor egy örökmozgó vagyok mindenben, amit csak csinálok! 

A Palánta Gyerek Misszióban dolgozom 2. éve. Szeretek gyerekekkel foglalkozni és velük együtt újra élni gyerekkoromat. Az Örömhír iskolában önkéntesi munkákat vállalok és a szívem mindig közéjük húz. Ezért is vagyok most itt, hogy segítsem és képviseljem az iskolát és a gyerekeket. 

Phillips Carl bemutatkozása

Brit,de jamaicai származású 3 gyermek édesapja.

Egyetemet végzett. Programozó.

Londoni Hounslow labdarúgó csapatának tagja volt évekig.

Az édesapa a családdal együtt sakkozik és hobbi szinten focizik jelenleg.

Fejes Soma bemutatkozása

Sportversenyen ingafutásért kapott oklevelet. 

Szeret futni, kedvenc edzése a kick- box. Nagy rajongója és művelője az ilyen jellegű harcművészeteknek.

Gali Vanda bemutatkozása

Az osztály közösség meghatározó alakja

Nagyon ügyes a sportjátékokban, jó csapatjátékos

Rajzai különlegesek

Kostyó Lili bemutatkozása

B.V.S.C szinkronuszás

eredmények: Országos verseny Pécsen 1 helyezés, Aqvatik kupa Érden 1 helyezés.

Mindenféle sportot szeret és kiválóan űz

Marczi Anna bemutatkozása

Nagyon szeret zongorázni, 

Otthon rendszeresen edz (futás, workout, Tabata, HIT ).

Megfontolt, megbízható, önálló

Jeles tanuló

Nagy Hajnalka bemutatkozása

Suliban kosaras voltam, a mai napig szeretek játszani. Mindenféle sportot szeretek.

Budapesti vagyok, van két lányom

festő vagyok, grafikus és életművész.

Phillips Benjámin Carl bemutatkozása

Jeles tanuló

Kimagasló tanulmányi eredménye matematikából és angolból van.

Legjobb csatár díjat kapta RTK Vasló óvodai foci  versenyen.

Szeret filmforgatásokon statisztaként szerepelni.

Édesapa brit állampolgár, a nagypapa jamaicai.

nagyon szeret focizni, úszni és sakkozni.

2. elődöntő

Fehér csapat - 2. elődöntő

Tompa

Dudás Tamara bemutatkozása

Dudás Tamara vagyok, 10 éves, a Tompai Szabó Dénes Általános Iskola 4.a osztályába járok. Az óvodában kezdtem kézilabdázni, egy év kihagyással azóta is járok edzésekre, heti két alkalommal. A csapattal rendszeresen járunk meccsekre. Büszke vagyok a kitűnő tanulmányi eredményemre. A sporton kívül nagyon szeretek még olvasni.

Csernák Attila bemutatkozása

Nevem, Csernák Attila, 10 éves vagyok, a Tompai Szabó Dénes Általános  Iskola 4.a osztályába járok. 2016-ban kezdtem el focizni Tompán, a Tompai Sportegyesületben. Edzésre hetente két alkalommal járok. Szinte minden héten meccset játszunk más települések csapataival. A legutóbbi tornáról, Szabadkáról, aranyéremmel tértünk haza. Szívesen kipróbálnám magam kosárlabdában. Szabadidőmben a számítógépen játszom a barátaimmal. 

Berger Dorina bemutatkozása

Nevem, Berger Dorina, 12 éves vagyok, a Tompai Szabó Dénes Általános Iskola 6.a osztályába járok. Nagyon szeretek sportolni, szívesen veszek részt futóversenyeken, ahol mindig dobogós helyen végzek. Már alsó tagozatos korom óta kézilabdázom és focizom. Szép eredményeket, sikereket értem el mindkét sportágban. Szívesen veszek részt szavalóversenyeken is, ahol több alkalommal is dicséretben részesültem. Szabadidőmben szívesen hallgatok zenét. Legbüszkébb eddig elért sporteredményeimre vagyok.

Dudás Dorián bemutatkozása

Nevem, Dudás Dorián, 11 éves vagyok, a Tompai Szabó Dénes Általános Iskola 6.a osztályának tanulója vagyok. A sport iránti érdeklődésem már nagyon hamar megmutatkozott. Szívesen vettem részt különböző sportversenyeken, és mindig sikerült érmet szereznem. Fociban már három aranyéremmel rendelkezem. Alsó tagozatos koromban megyei első helyet megszerezve országos döntőbe jutottam a Bolyai anyanyelvi csapatversenyen. Szabadidőmben szívesen hallgatok zenét, gitározom és kerékpározom.

Oravecz Kriszta bemutatkozása

A nevem, Oravecz Kriszta. 12 éves vagyok, a Tompai Szabó Dénes Általános Iskola 7.b osztályába járok. Négy éven keresztül kitűnő bizonyítványt szereztem (3-6. osztályban). Iskolai tantárgyi versenyeken több évben sikeresen indultam, és kiváló eredményeket értem el. Többféle sporttevékenységet is folytatok: kézilabdázom, focizom, pingpongozom, futóversenyeken indulok. Több aranyéremmel rendelkezem ezen sportágakban. Szabadidőmben szívesen videójátékozom és rajzolok. Büszke vagyok arra, hogy több területen is sikeres vagyok.

Pohner Bertalan bemutatkozása

Nevem, Pohner Bertalan. 12 éves vagyok, a Tompai Szabó Dénes Általános Iskola 7.b osztályába járok. Jeles tanulmányi eredménnyel rendelkezem. A sport óvodás korom óta fontos szerepet tölt be életemben. Versenyeken (sport és egyéb) örömmel veszek részt, mivel szeretem a kihívásokat. A Nagy Vagy!-ra is ezért jelentkeztem. Jelenleg a NB II-es Bácsalmási SE-ben focizok. Szabadidőmben szívesen zenélek, gitározok.

Kiriné Kéri Erika bemutatkozása

Kiriné Kéri Erika vagyok, 26 éves tanítónő. A Tompai Szabó Dénes Általános Iskolában jelenleg testnevelést tanítok. A sport mindig közel állt a szívemhez, gyerekkoromban a testvéreimmel fociztam, később egy amatőr labdarúgócsapat tagja lettem. Több mint 10 évig a tánc szerelmese voltam. Középiskolás tanulmányaimat is egy ének-zenei és táncművészeti iskolában végeztem el. A mai napon a sport már csak hobbi az életemben, és tudásomat nem a színpadon kamatoztathatom, hanem a tornateremben adhatom át a diákoknak.  

Kószó László bemutatkozása

Kószó László vagyok. A Tompai Szabó Dénes Általános Iskola 53 éves testnevelő tanára. Több mint 30 éve foglalkozom a gyerekek fittségével, fizikai jóllétével. Foci és kézilabdaedzéseket tartok általános iskolás gyerekeknek, középiskolásoknak és felnőtteknek is. Sok versenyre viszem tanítványaimat, ahol kimagasló eredményeket érnek el. Bajnokságot nyertünk már kétszer. A Nagy Vagy!-ra nagy lelkesedéssel készítettem a csapatot. Bízom benne, hogy eredményesek leszünk!

Kothencz Anita bemutatkozása

Kothencz Anita vagyok, a Tompai Szabó Dénes Általános Iskola tanítójaként dolgozom. Idén 5. évemet kezdtem meg az intézményben. Pályakezdőként volt, illetve az idei tanévben is van lehetőségem testnevelést oktatni 2. osztályban. Fontosnak tartom a testmozgást, a gyerekeken látom, hogy milyen nagy igényük és szükségük van rá. Lehetőségemhez mérten szoktam torna- és fitneszgyakorlatokat végezni szabadidőmben, amivel saját magam tarthatom szinten. A Nagy vagy!-ra azért jelentkeztem, mert szeretek csapatban együttműködni, és szeretem a játékos kihívásokat. 

Szőcs Levente bemutatkozása

Szőcs Levente vagyok, 1986. szeptember 7-én születtem Szabadkán, 13 éve a pedagógusi pályán dolgozom informatika és technika tanárként. A sport terén legfőbb szenvedélyem a labdarúgás, több mint 20 éve lelkesen játszom kispályás focit, de egyéb sportokban is szívesen szerepet vállalok. A gyerekek lelki egészsége érdekében a sport általi tiszteletre és becsületre való nevelést is küldetésemnek tartom.

Piros csapat - 2. elődöntő

Kimle

Baán Réka bemutatkozása

Baán Réka 4. osztály

6 éves kora óta a Kimlei Sárkányok Vízisport Egyesület kajakos versenyzője. Már az első kisebb versenyeken megszerette a kajakozást és gyakran a dobogóra állhatott. A Csay Renáta Regionális Akadémia versenyein több alkalommal arany és ezüstérmet szerzett ( Kimle-Eszkimó-Indián játékok, Tata, Lábatlan, Neszmély ). Részt vett a Magyar Kupa döntőjén és a Magyar bajnokságon is példásan helyt állt. 

A kajakozás mellett évek óta számol szorobánon. Az országos szorobán versenyen 4. helyezést ért el.

Lelkes résztvevője a szavalóversenyeknek magyar és horvát nyelven is.

Idén zongorázni kezdett tanulni.

Fekete Bendegúz bemutatkozása

Fekete Bendegúz 4. osztály

4 éves korától aktívan focizik. Egyetlen edzést sem hagyna ki. Kimlei egyesületnél kezdett, 2 kupát nyertek, itt kapta meg gólkirályi címet is. 7évesen figyeltek fel rá, s igazolt át az MTE utánpótlás akadémiára. Hetente 4 edzésre jár, hétvégén pedig bajnoki meccseik vannak. Két korosztályban is focizik, a sajátjában ő a csapatkapitány. Több rangos kupát nyertek, és helyezést érték el a csapattal. Minden szabadidejét a focival tölt, kitartóan gyakorol. A szünetekben szeret a család kedvenceivel, a haflingi lóval, és a puli kutyával játszani.

Györgyovits Márton bemutatkozása

Györgyovits Márton 6. osztály

Marci a Kimlei Sárkányok Vízisport Egyesület kajakos versenyzője. Regionális versenyeken első helyet is szerzett. Rendszeresen részt vett a Magyar Kupa döntőjén és a Magyar bajnokságon is.

A kajak mellett más sportokban is szívesen kipróbálja magát. A kajak előtt focizott. Jelenleg is fut, atletizál és egyik kedvenc sportja még az asztalitenisz. 

Marcinak van egy ikertestvére, Ajna, akivel együtt versenyeznek a kajak szakosztályban. A Nagy vagy! csapatában édesapjával Györgyovits Zoltánnal együtt fog rajthoz állni.

Németh Viktória bemutatkozása

Németh Viktória 7. osztály

Viki a Kimlei Sárkányok Vízisport Egyesület kajakos versenyzője. Regionális versenyeken első helyet is szerzett. Rendszeresen részt vett a Magyar Kupa döntőjén és a Magyar bajnokságon is.

Minden féle sport megmérettetésen szívesen részt vesz. Fut és erőnléti edzéseken is részt vesz. 

Viki két testvérével (öccsével és bátyjával) együtt versenyez a kajak szakosztályban. Náluk minden vízi sport verseny egyben családi program is. 

Frank Panna bemutatkozása

Frank Panna 7. osztály

Panna különleges sportokat űz. Az akrobatikus rúd fitness és karika az ő sportja. Nagy örömmel sajátítja el az egyre nehezebb akrobatikus elemeket és trükköket. 

Panna mindig mosolyog, vidám tagja az iskolaközösségnek. 

Testnevelés órákon nagyon aktív és szorgalmas.

Holhos Roland bemutatkozása

Holhos Roland 8. osztály

Roland aktívan focizik a kimlei egyesületnél. Nagyon kitartó és eredményes futó. Minden sportban megtalálja magát és amikor csak teheti, versenyekre, kupákra jár. Az iskolai megmérettetéseken futásban, atlétikában és labdarúgásban szerez hírnevet az iskolának.

Adrigán Fatime bemutatkozása

Tanító (horvát nemzetiségi nyelv és testnevelés), okleveles fitness edző. 

Sportja a női kispályás labdarúgás. Tagja a megyei bajnokcsapatnak.

Nem csak az iskolában, hanem azon kívül is szívesen vesz részt és szervez sportos programokat. Lelkesedése a gyerekeket is hamar magával ragadja. A fiatalok és a pedagógus kollégák fizikai egészségének fejlesztését is a szívén viseli.

Baán Tibor bemutatkozása

Legkedvesebb elfoglaltsága a horgászat. Ismeri a Mosoni-Duna összes ágát, kikapcsolódásként csónakkal végig járja a folyó összes zegzugát. Ha teheti távolabbi helyekre is szívesen utazik hódolni a szenvedélyének.

A Kimlei Sárkányok Vízisport Egyesület alelnöke. Évekig aktív tagja volt a kimlei sárkányhajócsapatnak, ma már csak hobbievezős. Kajakos gyerekek kísérőjeként hétről-hétre szurkol a csapatnak és két saját gyermekének Rékának és Barnabásnak. Mostanság inkább a földön, két keréken hódol az aktív sportolásnak. Barátaival 3-dik alkalommal vett részt idén az Ultrabalatonon és tekerték körbe a 220 km-es távot.

Tibi, lányával Rékával együtt vesz részt a Nagy vagy! csapatában. 

Kék csapat - 2. elődöntő

Budapest III. kerület, Medgyessy Ferenc Általános Iskola

Berecz Bence bemutatkozása

Berecz Bence vagyok, 9 éves. A Medgyessy Ferenc Általános iskola 4.b osztályába járok. 

Közepes tanuló vagyok, de a sportban mindig jól teljesítek. 

A foci, kötélmászás, távolugrás a kedvencem

Anyukám mindig azt mondja, nagy küzdő vagyok, nem szeretek veszíteni, ezért mindent beleadok, hogy győzhessek. És ez így is van

Betlendi Panna Tünde bemutatkozása

15 éves vagyok, a 8b osztályba járok.

Mindig sportoltam valamit, az iskolai Asztalitenisz házibajnokság IV. Korcsoportban 3. helyezést értem el 2019-ben.

Szeretek rajzolni, a házi rajzversenyen 3. helyezett lettem 2020-ban.

Gajdos Nikolett bemutatkozása

Gajdos Niki vagyok, a szintén csapattag Gajdos Fruzsi anyukája. 36 éves múltam, pénzügyesként dolgozom. 

Szabadidőmben futni és lovagolni szeretek. Nemrégen futottam le életem első maratonját a 36. Spar Budapest Maratonon, amire nagyon büszke vagyok.

Gajdos Fruzsina bemutatkozása

Gajdos Fruzsi vagyok, 11 éves. A Medgyessy Ferenc Általános Iskola 5.b. osztályába járok. Kedvenc tantárgyam az informatika és a testnevelés. Tesi órán különösen a futást szeretem, a rövid távokat. 

Iskolán kívül lovagolni járok.

Anyukám is a csapat tagja, aminek nagyon örülök. 

Galamb Péter bemutatkozása

Galamb Péter, 37

Beosztás: Testnevelő tanár, Testnevelés munkaközösség vezető

Kimagasló teljesítmény sportban: 
Labdarúgás NB III, 
(saját magamhoz mért legmagasabb elérhető szint), 
megbízhatóság (nem eredmény, de egy fontos kiemelkedő tulajdonság)

Olyan egyéb adottság, megélt esemény, amire büszke vagy:
- A testnevelő tanári diploma megszerzése, amelyet édesanyámnak ígértem meg általános iskola 4. osztályában (sajnos ő már nem élhette meg)
- Játszhattam a Bayern München öregfiúk csapata ellen
- valamint büszke vagyok arra, hogy 20 éves korom óta elboldogulok az életben (szüleim akkor hunytak el)

Góczán Bettina bemutatkozása

Német nyelvtanár és újságíró vagyok. 43 éves, házas, 2 gyermek édesanyja. Az Év tanára 2021 ezüst fokozatú díjazottja

Szabadidőmben sok időt töltök a természetben, túrázom, kerékpározom, görkorcsolyázom.

Idén nyáron fejeztem be az Országos Kéktúrát. A Pilis Vándora címet is megszereztem pár éve.

Gyakran futok terepen, indultam ultra terepfutó versenyeken is. 

Láttam a napfelkeltét 5565 méterről a Mount Everest felett, jártam az Everest alaptáborban. Ugrottam ejtőernyővel 3500 méterről. Úsztam delfincsapattal a saját élőhelyükön Vörös-tengerben. 

Van matróz képesítésem

Szeretem a kilincseket és az ajtókopogtatókat.

Horváth Gábor bemutatkozása

Testnevelő tanár vagyok, 52 éves.

Szabadidőmben sok időt töltök a levegőn, nyáron kerékpározom, túrázom, lovagolok, evezek, vitorlázok.

Télen síelek, snowboardozom. Régebben sok asztfalt,- és terepfutó versenyen vettem részt.

Volt szerencsém búvárkodni és úszni a delfinekkel a Karib-tengeren. Motoroztam a Red Rock Canyon-ban. és megmásztam a Fujit is.

Hunyadi Gergő bemutatkozása

2009.03.18 (12 éves), 7.b

Focit sportolok. 

Az iskolában focizni es floorballozni szoktam.

Tesiben vagyok a legjobb minden nap foci edzésem van. (Szeretek játszani)

Szász Gergő bemutatkozása

2007.07.26 (14 éves), 8.b

Negyedik- és hatodik év végén kitűnő volt bizonyítványom, négy éve iskolai gárdatag vagyok.

Alsós koromban különböző sporteseményeken vettem részt az iskola szervezésében, pl.: labdarugó torna, Béres kupa, Pais kupa, diák olimpia.

Felsőben leginkább futóversenyeken vettem részt, illetve foci- és kézilabda versenyeken.

Ezeken kívül informatika és matematika versenyen is részt vettem.

Zöld csapat - 2. elődöntő

Debrecen

Soltész Alina bemutatkozása

Soltész Alina vagyok, a Debreceni Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola 4.a osztályos tanulója. 

A sport szeretete már pici koromtól kezdve kísér, jelenleg is aktívan sportolok. A Debreceni Sportcentrum triatlon szakosztályának versenyzője vagyok. 

Örömmel tölt el, hogy itt lehetek és képviselhetem az iskolámat.

Ruszó Richárd bemutatkozása

Ruszó Richárd vagyok, a Debreceni Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola 4.b osztályos tanulója. Életem a foci. Amikor csak tehetem, kergetem a bőrt. Állandó résztvevője vagyok az iskola labdarúgó-csapatának, szeretek edzésekre járni, és nagyon szeretek versenyezni.  

Őri Panna Krisztina bemutatkozása

Őri Panna Krisztinának hívnak, 10 éves vagyok, a Debreceni Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola 5. a osztályos tanulója. 

A Debreceni Egyetem Atlétikai Clubjának (DEAC) vagyok igazolt karate (Shotokan) versenyzője. 

Eredményeim 2017-ben VB egyéni kata (formagyakorlat) II. helyezés, 2018-ban EB egyéni kata (formagyakorlat) III. helyezés. 

2019-ben Ippon Shobu karate Diákolimpián egyéni kata és egyéni kumite (kötött küzdelem) gyakorlatban is Diákolimpiai Bajnok lettem, illetve ugyanebben az évben megnyertem az Egerben megrendezett SKS-SKDUN OB kata és kumite bajnoki címet is.

 1. szeptemberében a szerencsi SKS-SKDUN Országos Bajnokságon lettem csapat katában (formagyakorlat) I. helyezett. 
Őri József Béla bemutatkozása

Őri József Bélának hívnak, 14 éves vagyok, a Debreceni Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola 8. a osztályos tanulója. 

A Debreceni Egyetem Atlétikai Clubjának (DEAC) vagyok igazolt karate (Shotokan) versenyzője. Mióta járni tudok, azóta karatézok, 4 éves korom óta pedig versenyzek. 

Eredményeim 2017. évben VB csapat kata (formagyakorlat) II. helyezés, 2018. évben EB egyéni kumite (szabad küzdelem) III. helyezés. 2019. évben Ippon Shobu karate Diákolimpián egyéni szabad kumite gyakorlatban III. helyezést értem el.

Legutóbb a szeptember hónapban Szerencsen megrendezett SKS-SKDUN Országos Bajnokságon lettem katában OB I. helyezett. 

A karate sportban elért eredményeimért, illetve ötös tanulmányi átlagomért a 2019/2020. tanévben, valamint a 2020/2021. tanévben is elnyertem az EMMI Magyarország „Jó tanuló, jó sportoló címet.

Hidvégi Bettina bemutatkozása

Hidvégi Bettina, 13 éves, 8. osztály 

Folyamatos kitűnő tanulmányi eredmény, iskolai és megyei angol nyelvi versenyeken kimagasló helyezéseket értem el.

Városi iskolai tájfutó csapat versenyen 3.helyezést értünk el, futóversenyeken, iskolai röplabda bajnokságokon vettem részt.

Más sportágakban is szívesen kipróbáltam magam, amikben szintén sikereket értem el pl. atlétika, foci, tenisz, kosárlabda.

Szanics Ferenc bemutatkozása

Szanics Ferenc, 13 éves, 7. osztály

Tanulmányaimban mindig törekszem a lehető legjobbra. Az évvégi átlagom mindig meghaladja a 4,5-öt. Bozsik programban megrendezett focimeccsekre több éven keresztül jártam. Ezzel kapcsolatban meg is kaptam az OTP Bozsik Fair Play Díját, az iskolámtól pedig a 2018/19-es tanévben a Lorántffy Sportkiválósága címet. 

A sporton kívül a zene irányába is nyitott vagyok, azon belül is az ütőhangszereket szeretem. Ezek közül játszani is tudok dobon, marimbán és vibrafonon. 2017/18-as tanév Hajdúböszörményi Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola tanulmányi versenyén II. korcsoportban Hangszeres szólista kategóriában Ezüst minősítést értem el játékommal.

Vinczéné Simon Nikolett bemutatkozása

Vinczéné Simon Nikolett (39 éves)

Egykori Magyar  női ökölvívó válogatott tagja /46kg- os súlycsop./

Eredmények:

Kick- box:
3x Világkupa gyõztes,
2x Magyar bajnok
Európa-bajnokság 3. hely
Európa Kupa 2.hely
profi Európa-bajnoki cím

Ökölvívás:
Világbajnoki 7.hely
Bocskai István emlékverseny 1. hely
3x Magyar Bajnok
Európa-bajnokság 3.hely
Ahmet Comert emlékverseny 2.hely

Vincze Ferenc bemutatkozása

Vincze Ferenc (47 éves) 

Spartan race - sprint futamok

Tőzsér-Török Judit  bemutatkozása

2017-ben kezdtem el futni, a gyerekek triatlonoztak, így én is bekapcsolódtam az edzésbe. 2018-ban futottam az első, 2019-ben a második maratonomat. 2021-ben az Ultra Balatonon 53 km-t futottam, tavaly pedig körbe futottam a Tisza-tavat, ami 65 km volt, ahol fiam Dávid volt a biciklis kísérőm és a frissítőm. Heti ötször futok, erősítek, biciklizek.

Sánta Zoltán bemutatkozása

Sánta Zoltán 44 éves, matematika tanár. Gyerekkorom óta focizok és asztaliteniszezek amatőr szinten, illetve az iskolában a Bozsik-program keretein belül edzéseket tartok több korcsoportnak is.

Fekete csapat - 2. elődöntő

Bábolna

Élő Milán bemutatkozása

Élő Milán Bertalan 2011.12.08. 4.a osztály 7 éves korom óta focizok a Bábolnai Sportegyesületben, azóta rengeteg sportrendezvényen vettem részt.

 -Iskola által rendezett sportrendezvényen, futóversenyen.

 -Bozsik tornán -Fehér Miklós emléktorna -Nemak kupa -Több rendezett tornán, bajnoki meccseken vettem részt. 

Büszke vagyok, hogy 9 évesen lehetőséget kaptam nagyobb korosztályban játszani így a U13/14 csapat tagja lehetek. Emellett pedig arra, hogy meghívást kaptam Központi Válogatott edzésre.

Farkasdi Réka bemutatkozása

Név: Farkasdi Réka Kor: 14 Osztály: 8/b –Több tanulmányi versenyen vettem részt kisebb nagyobb sikerrel – Évek óta a helyi labdarúgó csapatban focizom –Szeretek rajzolni - Minden sportág felé nyitott vagyok, nagyon szeretem a mozgást

Fehér Mária bemutatkozása

Fehér Mária, 42 év. Sportélet: 24 éve kézilabdázom versenyszerűen, jelenleg is. Legmagasabb osztály NB I/B Szentendre. Strandkézilabda magyar válogatott 2010-11.

Hajdú János bemutatkozása

Hajdú János vagyok, két gyermekes családapa, férj, Key Account Manager és sportember.

1981-ben születtem Tatán és 2004 óta élek Bábolnán.

2012-től élünk boldog házasságban feleségemmel Csengével. 2014-ben született Benedek, 2016-ban pedig Ákos nevű fiúnk.

Több, mint 14 éve a kereskedelemben dolgozom világmárkákkal, de mindmáig életem meghatározó része a sport. Édesapám NBI-es kézilabdázó volt, innen a sportág szeretete. Szerencsés vagyok, hiszen rengeteg sportágat kipróbálhattam egészen fiatalon, de végül a kézilabdánál ragadtam. Tatabányán NBI/B ifi, NBI felnőtt kerettag is voltam, de megfordultam Komárom NBII, NBI/B csapataiban egyaránt. A sport iránti szeretet vezetett el a főiskolához is. Egerben végeztem testnevelés szakon, kézilabda szakiránnyal. Közben síoktatói minősítést is szereztem és elvégeztem a szükséges képzéseket ahhoz, hogy NB-s kézilabda edzői licensszel rendelkezzek. Főiskola után 9 évig voltam edzője az NBII-es Ácsi Kinizsi férfi ifjúsági kézilabda csapatának és közben a felnőtt csapattal, játékosként NBII-es bajnoki címet is szereztünk. 2020/21-es szezon volt az utolsó szezonom aktív játékosként és elmondhatom 40 évesen, hogy 30 évig része volt életemnek a kézilabda. Hobbim a futás és a fallabda. Motoros vagyok, kedvelem a hosszabb túrákat. Kikapcsol.

Büszke vagyok rá, hogy feleségemmel közösen arra neveljük a gyermekeinket, hogy élmény alapon éljék meg az életet, a lehetőségek mentén szorítsák háttérbe a materiális dolgokat, lássanak világot és persze annyit sportoljanak, amennyi az idejükből és energiájukból kitelik. Legyen szó szocializációról, stresszlevezetésről, prevencióról, vagy szellemi tevékenységről, a sport mindenben segít!

Öröm látni a lelkes szülőket és diákokat, ahogyan leküzdve a generációs különbségeket, egy közös cél érdekében, csapatként működnek együtt. Örülök, hogy ennek része lehetek! Hajrá Nagy Vagy, Hajrá Bábolna!

Heszler Zsófia bemutatkozása

-  Név,kor, osztály:
    Heszler Zsófia vagyok, 13,5 éves,
    8.a osztályos tanuló.

-  Kimagasló tanulmányi eredmény, iskolai verseny eredmény:
  Rendszeresen képviselem az iskolát megyei matematika, magyar és német nyelvi versenyeken.
Bolyai magyar csapatversenyen megyei 2. Bolyai matematika csapatversenyen országos 1. helyezést értem el társaimmal.
Német nyelvi fordító versenyen körzeti 2. helyen végeztem.

-  Kimagasló teljesítmény sportban
 Kisgyermek koromban szivacskézilabdáztam, később az iskolai kézilabda csapatban játszottam.
Hipp-hopp táncolni tanultam és ritmikus sportgimnasztikáztam.
 Óvodás korom óta néptáncolok a Cseperedők Néptáncegyesületben, akikkel gyakran lépünk fel rendezvényeken.

-  Kimagasló teljesítmény egyéb területeken:
Nagyon szeretek biciklizni, már többször körbetekertem a Balatont és a Fertő tavat.

-  Speciális, különleges tevékenység:
Hobbim a kézműveskedés.
Kiskorom óta rendszeresen síelek.
Nagyon szeretem a gyerekeket és a közösséget, ilyen irányban szeretnék továbbtanulni.

- Olyan egyéb adottság, megélt esemény, amire büszke vagy:
Idén kísérőként vettem részt az Ultrabalaton futóversenyen, célom, hogy egyszer én is teljesíteni tudjam a távot csapatban. Addig is rendszeresen járok iskolai futóversenyekre.

Horváth Csaba bemutatkozása

Horváth Csaba vagyok, 41 éves. 

Bábolnán élek családommal és 2 kutyánkkal. 

Egy hűtőkamra gyártó cégnél dolgozom, mint projekt vezető. 

Mindig fontos szerepet játszott és jelenleg is játszik életemben a mozgás és a sport. Több mint 20 éven át voltam a helyi labdarúgó csapat igazolt játékosa.

Megyei 1. osztályú és NB3-as bajnokságokban szerepeltünk. Jelenleg a futásban és terep futásban találom meg a mozgás örömét.

Nagy Annamária bemutatkozása

Nagy Annamária (tanító) 

Életkor: 25   

Kimagasló iskolai versenyeredmény: 

 • iskolai népdalversenyen elért 2.helyezés
 • iskolai őszi asztaldísz versenyen elért 1.helyezés

Kimagasló teljesítmény sportban: 

 • A zentai III. Nemzetközi Mazsorett Fesztiválon Senior -Mini Formáció Bot kategóriában elért 1.helyezés
 • Online Karácsony Kupa Mazsorett versenyen Silver Senior Tradicionális bot Mini Formációban

elért 1. helyezés

Speciális, különleges tevékenység: a Tárkányi Szivárvány Mazsorett csoport vezetője

Olyan egyéb adottság, megélt esemény, amire büszke vagyok:

 • nemzetközi és országos mazsorett versenyeken elért eredmények
 • 2014-ben végzősként, a gimnázium angol tanárainak köszönhetően 9 napra Londonba utazhattam

 

Tóth József János bemutatkozása

-  Név,kor, osztály: Tóth József János, 13 éves, 8/A osztályos tanuló

 -  Kimagasló tanulmányi eredmény, iskolai verseny eredmény: Rüdiger-tó futás 25. helyezett

-  Kimagasló teljesítmény sportban: Labdarúgás (Frankfurti torna 1. helyezés)

Zalka Zoé Csenge bemutatkozása

Sárga csapat - 2. elődöntő

Ráckeve

Bencze Gergő bemutatkozása

Bencze Gergő, 14

A Ráckevei Szent Imre Katolikus Iskola 8. évfolyamos tanulója vagyok. Szeretek sportolni. A labdarúgás és az atlétika áll hozzám igazán közel. Kimagasló tanulmányi eredményeim: Tesnevelés, Földrajz, Biológia, Hittan, Vizuális kultúra tantárgyakból vannak. Amire igazán büszke vagyok, azok a sporteredményeim. A tanév elején két versenyszámban, távolugrásban és kislabdahajításban is arany érmet szereztem a KIDS Kupán. Különleges képességemnek mondhatom, hogy tudom pörgetni a kosárlabdát a mutató ujjamon.

Galambos Eszter bemutatkozása

Galambos Eszternek hívnak. 13 éves vagyok, 7. osztályos. Elsős korom óta röplabdázom. Többször értünk el sikereket Diákolimpiákon. Atlétika versenyeken is részt veszek, szereztem már érmeket is. A tantárgyak közül az angolt szeretem a legjobban, tavaly évfolyamelső voltam. Szabadidőmben szívesen biciklizek, edzek, zenét hallgatok.

Boros-Uri Domonkos bemutatkozása

Boros-Uri Domonkos vagyok, 12 éves, a ráckevei Szent Imre Katolikus általános iskola 7.a osztályos tanulója. Négy testvérem van.

A kedvenc tantárgyaim a matek és kémia, de mindenből 4-es, 5-ös tanuló vagyok.

A Diákolimpián a mezei futás Pest megyei döntőjén harmadik helyezést értem el, így bekerültem az országos döntőbe.

2020 februárban elkezdtem kajakozni, és az idei évben már több versenyen is részt vettem. Szolnokon a Nagy Zoltán emlékversenyen U12 MK1 2000m-en 11. helyezést, a Sió Kupán U12 MK1 4000m-en 5. helyezést, a Dunaújváros kupán U12 MK1 2000m-en 5. helyezést, a Magyar Kupán U12 MK2 2000m-en 13. helyezést értem el. Nagy élmény volt számomra, hogy részt vettem az Eszkimó Indián Játékok pest megyei döntőjén. Ez egy kétnapos verseny, ahol célba dobás, húzódzkodás, futás, és kajakozás a négy versenyszám. A második napon a futást 15 másodperc hátránnyal tudtam elkezdeni, mégis behozva a hátrányomat elsőként értem célba. A vízre szállásnál kicsit lassú voltam, de mindent kiadtam magamból, és harmadik lettem a versenyen.

Az Óbudai Népzenei Iskolában tanultam citerázni, amit remélem, hogy Ráckevén is tudok majd folytatni.

Nagyon szeretek horgászni, a családommal a Ráckevei Soroksári Duna partján élünk, sokat járunk együtt horgászversenyre is.

Kovács Helga bemutatkozása

Név, kor,: Kovács Helga, 42 éves 2 gyermek anyukája
Hobby: fotózás
Munka: pénzügyi vonal

Samu Szabolcs bemutatkozása

Név, kor, Samu Szabolcs, 47 éves, 2 gyermek apukája
Hobby: néptánc, horgászat
Munka: Minőségellenőrzési specialista (gyógyszeripar)
Kimagasló teljesítmény sportban: maratoni táv teljesítése,
Speciális, különleges tevékenység: siklóernyőzés
Olyan egyéb adottság, megélt esemény, amire büszke vagy: Amatőr snowboard kupa I. helyezett

Tóth Bálint bemutatkozása

Tóth Bálint, 25

Gyerekkoromtól kezdve számtalan sportággal megismerkedtem a labdajátékoktól kezdve a télisportokon keresztül az önvédelemig, de ami kezdetektől végig kíséri az életemet, az a kerékpározás, azon belül a trial, a bmx és a downhill. Én nem sporteredményekre vagyok büszke, hanem arra, hogy a sportágak széles palettáján helyt tudok állni. Idén szeptembertől első osztályosok tanító bácsijaként új mozgásformát gyakorlok, terelgetem, összeszedem, elkapom, leviszem, felviszem a kis tökmagokat, futok utánuk, vagy épp előlük.

Zombori Vince bemutatkozása

Név: Zombori Vince - kor: 10 év, 3 hónap 

- osztály: 4. Osztály 

- Kimagasló tanulmányi eredmény: jeles tanuló 

- Kimagasló teljesítmény sportban 3. évfolyam atlétika verseny 3. helyezett 4. évfolyam atlétika verseny 3. helyezett, járási futóverseny 1. helyezett, megyei futóverseny csapatban elért 3. helyezett 

- Kimagasló teljesítmény egyéb területeken: 4 éve úszik, fél éve kajakozik, téli sportok közül jéghoki, snowboard 

- Speciális, különleges tevékenység: kitartó horgász 

- Erősségei: társas kapcsolataiban jellemző a segítőkészség, jó helyzetfelismerő és probléma megoldó képessége

Kóra Blanka bemutatkozása

Kóra Blanka  (Budapest, 2012.10.17.)

9 éves vagyok, Szigetújfaluban élek a családommal. Ráckevére, a Szent Imre Katolikus Általános Iskola 3. b osztályába járok. Négyen vagyunk testvérek, mindannyian lányok. Én  második gyermekként érkeztem  a családba. Kedvenc időtöltésünk anyukámmal a sütés és a főzés. 

Nagyon szeretek utazni, világot látni. Jó sok országba szeretnék még eljutni. Nagy álmom Franciaország, Párizs. Szabadidőmben táncolok, rajzolok. Kedvelem a társaságot, sokat beszélgetek a barátaimmal. 

Kiemelkedő eredményeket  testnevelés és a rajz tantárgyból értem el.

Kedvencem a  tánc, a síelés. Szeretek másokról gondoskodni ,az osztályfőnököm szerint én vagyok mindenki pótanyukája az osztályban.

Várom az új kihívásokat, a versengés lehetősége mindig felkelti az érdeklődésemet.  

Remélem, mi fogunk győzni!

Gőgös Anikó bemutatkozása

Gőgös Anikó, 11

A Ráckevei Szent Imre Katolikus Általános Iskola 5.a osztályos, jeles tanulója vagyok. 

Szeretem a verseket. Többször indultam már versmondó versenyeken, ahol első, második, harmadik és különdíjakat kaptam. 

Gyakran járok sportversenyekre is. Ebben a tanévben indultam mezei futóversenyeken, ahol szép eredményeket értem el. Az atlétikával szívesen foglalkozom és örömmel járok, a suliba tartott edzésekre.

Speciális tevékenységem, hogy rendszeresen ministrálok.

Megértő és türelmes vagyok barátaimmal, tanulótársaimmal és felnőttekkel egyaránt. Szeretek társaságban lenni, nagyon szeretem a természetet. Gyakran járok az iskolai túrákra, valamint öko szakkörre is. Az Exatlon versenyeket mindig nyomon követtem a televízióban és eltökélt szándékom, hogy egyszer én is bajnok legyek.

3. elődöntő

Fehér csapat - 3. elődöntő

Győr

Mattes Dorina bemutatkozása

Mattes Dorina vagyok 14 éves az Audi Hungaria Iskola 8.b osztályába járok. Hobbim a  lovaglás és trükklovaglás, amit immár 10 éve csinálok. A Győri Ördöglovas csoportba  tartozom, amire nagyon büszke vagyok. Két alkalommal részvettem a Nemzeti Vágtán, és  sok más egyéb rendezvényen is. Nagyon keményen edzek, heti 7-8 edzésen veszek részt,  de ez számomra egyáltalán nem megterhelő, mert nagyon szeretem ezt csinálni és jól  érzem magam ebben a közösségben.

Iváncsik Naima bemutatkozása

Az én nevem Iváncsik Naima. 10 éves vagyok, az Audis Iskola 4.a osztályába járok. A  szabadidőmben nagyon szeretek fogócskási, futni, a barátaimmal játszani, beszélgetni,  dobálni. Mivel a családunkban a kézilabdának már nagy hagyománya van, nagypapám,  apukám is kézilabdázott, így én is ezt a sportágat választottam. 

Éber Sámuel bemutatkozása

Éber Sámuel vagyok, 10 éves, 4. osztályos. Versenyszerűen tornászom, ezért nagyon  kevés a szabadidőm. Ilyenkor legszívesebb számítógépes játékokkal szeretem elütni az  időt. 

Petrovics Lilla bemutatkozása

Petrovics Lilla vagyok 17 éves és az Audi ÁMK 11. évfolyamán tanulok. Egyetemi  tanulmányaimat külföldön szeretném folytatni, azonban még bizonytalan, hogy még  milyen irányban. Iskola után minden nap lovagolni járok, immáron 12 éve. Jelenleg egy  fiatal lovam van, akivel díjugratásban versenyzek. Azért különleges számomra ez a  sportág, mert egy olyan állattal dolgozhatok együtt, akivel nem mindig olyan egyszerű megtalálni a közös hangot, viszont amikor egy hullámhosszon vagyunk az semmihez sem  hasonlítható érzés. Minden nap más, nincs két egyforma lovaglás, ezért is annyira  izgalmas számom ez a sportág. 

Nagy Anna bemutatkozása

Nagy Anna vagyok 17 éves és 11. osztályba járok. 6 évig kézilabdáztam balszélsőként. A  bősárkányi csapattal bajnokságot is nyertünk. Most már 2 éve, hogy teniszezek, a  sportolás mellet a szabadidőmben gyakran rajzolok, a későbbiekben ezzel szeretnék  majd foglalkozni és címkéket is szoktam tervezni italoknak. 

Rózsa Botond bemutatkozása

Rózsa Botond vagyok, 13 éves az iskolában jó tanulónak számítok, részt veszek  informatika és matematika versenyeken. Jelenleg egy nemzetközi több fordulós  informatikai versenyen veszek részt, aminek a legutóbbi fordulójában első helyet értem el. Szeretek sportolni, sok mindent kipróbáltam: kisgyerek korom óta focizom, rendszeresen  részt veszek evezős táborokon, jelenleg pedig röplabdázom.  

Hobbim a sakk, gitározok és nagy rajongója vagyok a Forma1-nek. Szívesen gokartozom. 

10 évig éltünk Németországban, ott kezdtem az általános iskolát, így anyanyelvi szinten  beszélem a német nyelvet, mellette elég jól tudok angolul is. Büszke vagyok rá, hogy  2009-ben részt vehettem Németországban az “EWE Wintercup” teremfoci bajnokságon,  ahol a csapatommal a tartományi döntőben a kilencedik helyen végeztünk. 

Tamás Olivér bemutatkozása

Tamás Olivérnek hívnak. Az Audi Hungaria ÁMK 12. a osztályának diákja vagyok. Az  eddigi évfolyamokat kitűnő tanulmányi eredményekkel végeztem, és ezt az utolsó évben  is szeretném megtartani, valamint szeretnék egy jó érettségit produkálni. 9 éve  kézilabdázok, ebből 4 éve versenyszerűen a Lipót csapatában. Nagyon szeretek  sportolni, természetesen a legjobban a kézilabdát élvezem, de szabadidőmben szoktam  futni is. 

Az iskola nyújtotta német nyelvtudás miatt szeretnék külföldön, német nyelvterületen  továbbtanulni. A pontos irányt azonban még nem tudom, persze az sin kizárva, hogy  Magyarországon tanulok tovább, ha itthon találom meg azt a szakot, ami tetszik, akkor  természetesen itthon folytatom. 

Főző Marcell bemutatkozása

Főző Marcell vagyok 18 éves végzős tanuló. Az egész eddigi életemben a sport  meghatározó szerepet töltött be, immáron több éve kajakozom. Első jelentősebb  eredményemet az Ifjúsági maraton országos bajnokságon értem el, ahol a 22 km-es távon  5. helyezett lettem, vidékbajnokságokon több számban is dobogós helyezett voltam. Eddigi legnagyobb eredményem kajak 4-es 1000 méteres számban az országos  bajnokságon a 3. helyezett. 

Mindig érdekeltek a kihívások és szeretem feszegetni a határaimat, ezért különösen nagy  élmény volt számomra, amikor először teljesítettem a Spartan Racet. Az Erdélyi  Székelyhajszán első helyezést szereztem és különleges élmény volt számomra, hogy  élőben megtekinthettem egy Bayern München - Barcelona meccset.

Guba Laura bemutatkozása

Guba Laura vagyok 12 éves és az Audi ÁMK 7.b osztály tanulója. Kimagasló tanulmányi  eredményeim közös sorolnám, hogy általános iskola alsó tagozatában második helyezett lettem a  Kenguroo matematikai versenyen. 

Az iskolámban kimagasló a sportteljesítményem és mindent megteszek azért, hogy a legjobb és  leggyorsabb legyek az osztályomban. 

Amire a legbüszkébb vagyok, hogy a lovassportban páratlanul jól teljesítek, nyáron lovas  versenyeken három második helyezettet és egy első helyet hoztam el, valamint az első helyezettnél a többieket erősen lehagyva értem be a célba. 

Nagy Alfonz bemutatkozása

Nagy Alfonznak hívnak, 2008 augusztus 14-én születtem és az Audi ÁMK 7.b osztályának tanulója  vagyok. Győrújfalun lakom, amely Győrtől néhány kilométerre található. 

Több sportot kipróbáltam már az életemben többek között az atlétikát, bokszot, úszást de a  legjobban a labdarúgás fogott meg ez az, amit versenyszerűen űzök nap, mint nap. Hetente  három edzésen veszek rész és hétvégente pedig bajnoki mérkőzéseket játszunk a csapatunkkal.  Eredményeket főleg a labdarúgásban értem el a csapatommal, ahol is kispályás és nagypályás  labdarúgásban bajnoki címet nyertünk. 

Mindig szerettem sportolni és versengni, és ez az élet előrehaladtával sem változott. Mindig  keresem a kihívásokat.

Piros csapat - 3. elődöntő

Csenger

Boros László bemutatkozása

38 éves testnevelő tanár. 2014-től a csengeri Makovecz Imre Általános Iskola pedagógusa. Úszás sportágban utánpótlás szakedző. 

Szilágyi Fruzsina bemutatkozása

25 éves sportmenedzser, lovasedző. Jelenleg testnevelést tanít. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Diáksport Szövetség titkára. Kézilabda utánpótlás edző. Az elmúlt évben a „Nagy Vagy”-on kiválóan szereplő csengeri csapat tagja volt. 

Bócsiné Mezei Anikó bemutatkozása

38 éves, testnevelő tanár, 4 gyermek büszke édesanyja. A csengeri női kézilabda csapat aktív játékosa és utánpótlás edzője. 

Cséke Martin bemutatkozása

20 éves, a Csenger Városi Sportcentrum dolgozója, utánpótlás kapusedző. A felnőtt labdarúgó és futsal csapat kiváló kapusa.

Juhász Gábor bemutatkozása

8. osztályos tanuló, a megyei korosztályos futsal és labdarúgó csapat kiváló kapusa. Szabadidejében motorozik. Másodszor szerepel a „Nagy Vagy!” országos vetélkedőn.

Papp Bence bemutatkozása

8. osztályos tanuló, a megyei korosztályos futsal és labdarúgó csapat kiváló mezőnyjátékosa. Szabadidejében motorozik. Másodszor szerepel a „Nagy Vagy!” országos vetélkedőn.

Csürök Marcel bemutatkozása

4. osztályos tanuló. A helyi atlétika szakosztály kimagasló tehetségű rövid és hosszútávfutója. Másodszor szerepel a „Nagy Vagy!” országos vetélkedőn.

Biró Dorina bemutatkozása

4. osztályos tanuló. A helyi atlétika szakosztály kimagasló tehetségű rövid és hosszútávfutója.

Csorvási Hanna bemutatkozása

8. osztályos tanuló. A megyei korosztályos női futsal és labdarúgó csapatok kiemelkedő mezőnyjátékosa. A moderntánc elkötelezett híve. Szabadidejében modellkedik. Másodszor szerepel a „Nagy Vagy!” országos vetélkedőn.

Rápolti Kitti bemutatkozása

8. osztályos tanuló. Kiváló tehetség az atlétika különböző területein. Hobbiszinten táncol.

Kék csapat - 3. elődöntő

Hajdúszoboszló

Árva Martin bemutatkozása

Györfi Máté bemutatkozása

Kecskés Gábor bemutatkozása

Kircsi Botond bemutatkozása

Kovács László bemutatkozása

Litschauer Nikol bemutatkozása

Pinczés Dorottya bemutatkozása

Sári Mariann bemutatkozása

Tóth Elizabet Marianna bemutatkozása

Tóth Petra bemutatkozása

Zöld csapat - 3. elődöntő

Isaszeg

A csapat bemutatkozása

Az Isaszegi Damjanich János Általános Iskola damisuli csapatának összeállítása:
Széki Katinka, Teplán Szabolcs - alsó tagozat,
Széki Veronika, Szabó Róza, Kozma Gerda, Tóth Zsombor, Ecseri Gábor - felső tagozat,
Szikszay Réka, Kozma Gréta, Szabados Péter, Széki László - felnőtt
 
A csapat diáklány tagjai versenyszerűen egyesületben kézilabdáznak a fiú tagok pedig labdarúgásban csillogtatják tehetségüket. A sport mellett mindannyian kitünő és jeles tanulók. A kis csapat összetartó lelkes tagjai nem csak a verseny idejére verbuválódtak hanem lelkesen vesznek részt az iskola által szervezett kerékpártúrákon és táborokban is. Ez az összetartás jellemző iskolánk diákjaira is. Ez a csapat 1 fő kivételével nyerte meg a tavalyi versenyt is és vett részt a kerékpáros vándortáborban is. Köszönet érte. Felkészítőjük Palaga Márti néni aki a testnevelést tanítja nekik valamint Szabados Péter akinek a lelkesedése sportos múltja is kellett a siker eléréséhez. A felnőtt csapattagok is sportos múlttal bírnak, Gréti kézilabdázik, Réka a csapat futóbajnoka, Laci és Peti pedig a fociban jeleskednek.

Fekete csapat - 3. elődöntő

Esztár

Kádár Nóra bemutatkozása

-  Név, kor, osztály: Kádár Nóra, 13 év, 8. osztály

-  Kimagasló tanulmányi eredmény, iskolai verseny eredmény: József Attila megyei angol verseny I. helyezés, Nőként a világért!  körzeti I. helyezés, Robolabor országos verseny I. helyezés, Eddig végig kitűnő volt a bizonyítványom. 

-  Kimagasló teljesítmény sportban: NBI. U14  3. helyezés (labdarúgás)

-  Kimagasló teljesítmény egyéb területeken: Országos novellaíró pályázat II. helyezés

-  Speciális, különleges tevékenység: Hetente elolvasok egy könyvet. 

- Olyan egyéb adottság, megélt esemény, amire büszke vagy: A tapolcai tavasbarlangon együtt hajókáztam a barátaimmal. 

Gajdics Imre bemutatkozása

Név, kor, osztály

Gajdics Imre, 14 év, 8. osztály

-  Kimagasló tanulmányi eredmény, iskolai verseny eredmény

Robotika verseny: I. helyezés

-  Kimagasló teljesítmény sportban 

Labdarúgás: megyei kispályás tornán I. helyezés

-  Kimagasló teljesítmény egyéb területeken

Katonai táborban lövészverseny: I. helyezés

Speciális, különleges tevékenység

Motorozás cross motorral

- Olyan egyéb adottság, megélt esemény, amire büszke vagy

Horgászat: 12kg ponty

Németh Zsolt bemutatkozása

-  Név, kor, osztály: Németh Zsolt, 9 év, 4. osztály

-  Kimagasló tanulmányi eredmény, iskolai verseny eredmény: Matematika verseny 3. helyezett

-  Kimagasló teljesítmény sportban: legjobb góllövő a Bozsik-programban. 

-  Kimagasló teljesítmény egyéb területeken: karate, sárga öv. 

-  Speciális, különleges tevékenység: apával vadászni. 

- Olyan egyéb adottság, megélt esemény, amire büszke vagy: A debreceni stadionban élőben láttam egy Loki meccset.

Mándi László bemutatkozása

-  Név: Mándi László, kor: 38 év

-  Kimagasló teljesítmény sportban: Labdarúgás .NB III. Tisza Csoport 2. helyezett (2011-2012)

-  Kimagasló teljesítmény egyéb területeken: nagyon jó vagyok a kutyák szelídítésében, tanításában, pedig soha nem tanultam.  

-  Speciális, különleges tevékenység: Nagyon precíz vagyok mindenféle területen. Képes vagyok napokig készíteni pl. egy jelmezt a keresztlányomnak, hogy az tökéletes legyen.

- Olyan egyéb adottság, megélt esemény, amire büszke vagy: Régió Kupa Döntő (Amatőr válogatott, Keleti régió 2012) Arra is büszke vagyok, hogy a barátnőm az edzőm jelenleg a labdarúgásban. 

Korcsmár József Zalán bemutatkozása

-  Név, kor, osztály: Korcsmár József Zalán, 13 év, 8. osztály

-  Kimagasló tanulmányi eredmény, iskolai verseny eredmény: Robotika verseny megyei I. helyezés

-  Kimagasló teljesítmény sportban: Október kupa körzeti kupa I. helyezés

-  Kimagasló teljesítmény egyéb területeken: Nagypályán egyik kapuból pattanás nélkül betalálok a másik kapuba (kb. 80 m).

-  Speciális, különleges tevékenység: szeretek és tudok is motorozni. 

- Olyan egyéb adottság, megélt esemény, amire büszke vagy: Találkoztam Szecseivel.

Papp Andrea bemutatkozása

Név, kor, osztály

Papp Andrea (25 év) 

-  Kimagasló tanulmányi eredmény, iskolai verseny eredmény

Testnevelés-Földrajz tanári diploma

-  Kimagasló teljesítmény sportban 

Jász-Nagykun-Szolnok megyei női bajnokság gólkirály(nő) kézilabda

Spartan Race Hungary Sprint táv sikeres teljesítése.

Országos Coca-Cola Cup (Budapest) I. helyezés – (Nemzetközi labdarúgó edzőtárbor – Róma). 

-  Kimagasló teljesítmény egyéb területeken: bármit képes vagyok megoldani. 

-  Speciális, különleges tevékenység:

Pedagógus vagyok! ☺ 

- Olyan egyéb adottság, megélt esemény, amire büszke vagy: 

Kreativitás, gyerekekkel való bánásmód.

Osztályfőnök lettem! 

Szakál Csenge Virág bemutatkozása

-  Név, kor, osztály: Szakál Csenge Virág, 3.a osztály, 8 éves

-  Kimagasló tanulmányi eredmény, iskolai verseny eredmény: Kitűnő tanuló, dicséretben részesült testnevelés tantárgyból. 

-  Kimagasló teljesítmény sportban: Ügyességi játékok, futás, futball. 

-  Kimagasló teljesítmény egyéb területeken: Példamutató magatartás, szabálykövetés, kitartás. Empátia másokkal szemben. 

-  Speciális, különleges tevékenység: Futball. 

- Olyan egyéb adottság, megélt esemény, amire büszke vagy: Karnevál Kupa ezüst ágon első hely megszerzése futballban. 

Szilágyi Csaba bemutatkozása

-  Név, kor, osztály: Szilágyi Csaba , 34 éves

-  Kimagasló tanulmányi eredmény, iskolai verseny eredmény: Diákolimpia 3. helyezés 

-  Kimagasló teljesítmény sportban: Labdarúgás megye II. osztály 1. helyezés , Kispályás labdarúgás DVKLSZ bajnokság többszöri 1. helyezés. 

-  Kimagasló teljesítmény egyéb területeken: nagyon hamar megtalálom a hangot bárkivel. Minden helyzetben nyugodt tudok maradni. 

-  Speciális, különleges tevékenység: Mindennap 10 km-t biciklizem. 

- Olyan egyéb adottság, megélt esemény, amire büszke vagy: Kisgyerekeket tanítok a karikás ostor használatára, készítésére. 

Vajas Vera bemutatkozása

-  Név, kor, osztály: Vajas Vera, 34 év

-  Kimagasló tanulmányi eredmény, iskolai verseny eredmény: az Életrevaló Plusz Országos döntő I. helyezés

-  Kimagasló teljesítmény sportban: NBII. I. helyezés

-  Kimagasló teljesítmény egyéb területeken: szerintem nagyon jó vagyok a szaunamester szakmában. Egyszer megjelent egy novellám. Nagyon kreatív vagyok. 

-  Speciális, különleges tevékenység: bárkit fel tudok tüzelni, hogy jobb eredmény elérésére legyen képes. Felnőtt férfiak edzője vagyok, szerintem ez elég különleges. Tudok dekázni, nem csak egyet. ☺

- Olyan egyéb adottság, megélt esemény, amire büszke vagy: Egyrészt, hogy bekerültünk ide, másrészt, hogy az elmúlt 10 év edzősködése alatt minden évben szereztem valamelyik csapatommal érmet. Kitartó vagyok és bármire képes a gyerekekért. Megállom a helyem a férfi edzők között. 

Zsiga Dóra bemutatkozása

-  Név, kor, osztály: Zsiga Dóra, 11 év, 6. osztály

-  Kimagasló tanulmányi eredmény, iskolai verseny eredmény: Nőként a világért tanulmányi verseny I. helyezés. 

-  Kimagasló teljesítmény sportban: legkitartóbb focista a körzeti kupán.

-  Kimagasló teljesítmény egyéb területeken: a legtöbb könyvet olvastam az osztályban. 

-  Speciális, különleges tevékenység: Robotika szakkörre járok. 

- Olyan egyéb adottság, megélt esemény, amire büszke vagy: imádom a sportot és a Harry Pottert. 

Sárga csapat - 3. elődöntő

Kazincbarcika

Forgács Éva bemutatkozása

Sporeredményeim:

Általános iskolai eredmények:

 • 1999 Országos Gyorskorcsolya Diákolimpia váltó 5. hely
 • 2000 Országos Diákolimpia távolugrás 2. hely
 • 2000 Országos Diákolimpia egyéni összetett 7. hely
 • 2000 Az alapfokú oktatási intézmények legeredményesebb tanulója cím

Főiskolai eredmények:

 • 2005 nyíregyházi Ugrógála 1. hely
 • 2006 Országos Egyetemi és Főiskolai Bajnokság hétpróba 2. hely

2019 januárjától dolgozom a kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskolában, mint testnevelő tanár. A feladataim közé tartozik a tehetséges gyerekek felkutatása és felkészítése a különböző versenyekre.

2021 szeptemberétől a gyermekem is ebbe az intézménybe kezdte meg a tanulmányait.

Garáz Zsolt bemutatkozása

Nagyon fogékony szinte bármely sport nemre, gyorsan tanul, kifejezetten atléta alkat! Gyors, rugalmas, jó mozgás kordinációval megálldott. 

Különösen büszke a 2019-ben megrendezett Spartan- on való teljesítményére, amikor a korosztályában semmi féle előkészület nélkül ötödik helyezést ért el.

Ködmön Éva bemutatkozása

1978.08.21-én születtem Kazincbarcikán és jelenleg is itt élek. Kisgyermekkorom óta szerves része a sport az életemnek. Mivel nagyon mozgékony gyerek voltam, a szüleim 3 éves koromban beírattak a kazincbarcikai Újvárosi Általános Iskolában működő ritmikus sportgimnasztika foglalkozásra. 6 éves koromig jártam az edzésekre és ez az időszak olyan motiváló volt számomra, hogy egy egész életre megszerettette velem a sportot.

Általános iskolában 8 évig szertornáztam és atletizáltam, majd 5. osztálytól röplabda edzésre is jártam. Rengeteg versenyen vettem részt, amit nagyon élveztem. Rendszeresen képviseltem iskolámat atlétika és szertorna sportágakból, és oszlopos tagja voltam a röplabda csapatnak is. Középiskolai tanulmányaimat a kazincbarcikai 105. sz. Szakmunkásképző és Szakközépiskola integrált kereskedelmi szakán folytattam. Tagja voltam az iskola atlétika és röplabda csapatának. 1997-ben felvételt nyertem az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola testnevelés szakára. 2001-ben lediplomáztam, és röplabda edző képesítést is szereztem. A főiskolás éveim alatt egy csoporttársam révén megismerkedtem az akrobatikus rock and roll sportággal, ami a mai napig az életem része.

2002-ben pályáztam a Berentei Általános Iskola testnevelő tanári állására, ahova sikeresen felvételt nyertem. Jelenleg is ebben az oktatási intézményben dolgozom, immár 20 éve. Nagy öröm volt számomra, hogy egy olyan iskolában taníthatok, ahová az Édesapám is járt 8 évig.

Két gyermekem van, Kristóf 17 éves, Olivér 11 éves.

A sport iránt érzett szeretetem és elhivatottságom ékes bizonyítéka, hogy kisebbik gyermekem 5 éves korától aktívan sportol egy egyesületben, és számára sem telik el nap aktív mozgás nélkül.

Lőrincz Bence bemutatkozása

Kor: 13 év
Osztály: 7.b
Tanulmányi eredmény: 6 éven át kitűnő tanulmányi eredmény
Sporteredmények: diákolimpia, atlétika - országos, regionális kiemelkedő eredmények
Büszke vagyok: A Tour de Hongrie rajzpályázatán első helyezett lettem. A rajzommal egy Neuzer kerékpárt nyertem.

Lőrincz Kinga Larina bemutatkozása

Kor: 13 év
Osztály: 7.b
Tanulmányi eredmény: 6 éven át kitűnő tanulmányi eredmény
Sporteredmények: diákolimpia, floorball, atlétika - számos kiemelkedő eredmény regionális, illetve országos szinten
Amire büszke vagyok: A floorball csapattal elsők lettünk a Diákolimpia országos döntőjében.

Mató Zita Hella bemutatkozása

13 éves, Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskolájának 7.a osztályos tanulója

Országos atlétikai verseny I. és III. helyezés csapatban és egyénileg
Országos mezei futóverseny
Nemzetközi Atlétikai verseny kislabdadobás egyéni III. helyezés, magasugrás II. helyezés
Kedvenc sportja a kézilabda. 7. éve leigazolt játékosa a Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesületnek (KKSE). Átlövő poszton kimagasló eredményekkel járul hozzá csapata teljesítményéhez. Idei évben serdülő III. osztályba is feljátszik. Edzői szerint nagy jövő állhat előtte.
A városi futóversenyekre mindig nevez, hobbi szinten pedig a környékbeli futóversenyeken, terepfutó versenyeken is egyre hosszabb távokon indul. 5, 7, majd 10 kilométeres távon is kimagasló eredményt nyújtott a felnőttek között.
Nagyon szereti az állatokat, szeret legózni, sportolni.

Szolyák Dorka Zoé bemutatkozása
 • Szolyák Dorka Zoé, 10 éves, 4.B osztályos tanuló.
 • Bolyai megyei matematikaversenyen, és a „Kenguru” megyei matematika versenyen való részvétel. Kitűnő tanuló.
 • 2020-ban grund birkózásban csapatban országos bajnok, atlétika városi, megyei és területi versenyeken csapatban, valamint magasugrásban, távolugrásban többszörös győztes. 2021-ben a kolorfutást Kazincbarcikán, illetve Edelényben a Kastély sziget kör futóversenyt korosztályában megnyerte.
 • Iskolai énekversenyen, valamint iskolai szépkiejtési versenyen való részvétel
 • Trikolor Kazincbarcikai Triatlon Sport Klub tagja,
 • 8 évesen 60 kilóméteres kerekpártúrát teljesített Aggtelekre.
Szolyák Zoltán bemutatkozása
 • Szolyák Zoltán, 41 éves
 • Amatőr sportoló vagyok, kezdő triatlonista, több rövid és középtávú triatlonversenyt teljesítettem
 • BM szakmai országos csapatversenyt nyertem
 • Speciális tevékenység nincs
 • Gyermekeimre, és az ő eredményeikre vagyok büszke
Viszoczky Ábel bemutatkozása

Viszoczky Ábel 10 éves, 4. b osztályos tanuló. Iskolai éveit eddig kitűnő tanulmányi eredménnyel zárta. Jeleskedik matematikában, ahol több csapat és egyéni versenyen is ért már el szép eredményeket. Szeret sportolni, eredményeit hosszú távú futásban, atlétikában szerezte. Elsős kora óta kézilabdázik. Emellett kedveli a korcsolyázást, legyen szó annak száraz, illetve jeges változatáról, imád biciklizni, és rollerezni is. Igazi csapatjátékos, együttműködő, társai bármikor, bármiben számíthatnak rá.

Viszoczky Sándor bemutatkozása

Viszoczky Sándor 42 éves, tagiskola-vezető. A sport iránti szeretete már gyermekkorában kezdődött. Atletizált, versenyszerűen görkorcsolyázott, s általános iskolás éveitől kezdve sziklamászó. A futást középiskolás évei alatt szerette meg. Kezdetben a mászás mellett hobbiból kezdett futni, majd ezt biciklizéssel kibővítve végül a triatlon szerelmese lett. Hatszoros ironman, két sportegyesület elnöke (szilamászó, triatlon), háromgyermekes apuka. Mindkét általa képviselt sportban törekszik az utánpótlás-nevelésre.